Thursday 28 June 2012

Öö valge on õnn




Kätte on jõudnud aasta kõige valgem aeg.

Pole juba ammu siia jõudnud, kirjutada oleks nii palju. Mitte ükski päev pole mööda läinud tühjalt. Need on olnud täis rõõmu, õnne, ilu, VALGUST... Mõtteid tuleb üha juurde, kuid samas on mõtetest kõik vabanenud. Naudin lihtsa(l)t olemist.
Tõepoolest, kätte on jõudnud suvi. Vabadust on nii palju, et vahel kohe ei oska. Õhus on tunda merelõhna, kajakate laulu, malbet tuult, muusikat, veidike laiskust, mõttevabadust...
Selja taha on jäänud kolmandik suvest, lõkkeõhtud, koogid, saia küspetamised, sadu kilomeetreid Eestimaa looduses, rattasõidud, esimene kosutav ujumine, naermised, koosolemised armsate inimestega, kohvikutes istumised, muruniitmised, rohimised, päikeseloojangud ja -tõusud, arbuusikivikeste sülitamise meistrivõistlused, linnuvaatlustornides linnuvaatlused, teeõhtud, jalgpall, muusika, lugemisõhtud, vihmased unised hommikud, hommikukastes kõndimised, äikesetormid, lilled, maasikad, grillimised, pannkoogihommikud... Ja kõik see läheb veel kordusesse ja palju ilusat on veel ees. 


Eestimaa on ennast mulle näidanud! Nii hea on kodus!
Nüüd on siin ka mõningad üritused, mis sel suvel Eestimaa pinnal toimuvad. Ma loodan, et kohtume, mu armsad sõbrad. Kuskil seal. Sest seal on päris lihtne olla.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...